Home / Blog / En kristen efterskole i naturskønne omgivelser

En kristen efterskole i naturskønne omgivelser

Mariager Efterskole er en kristen efterskole i naturskønne omgivelser. På efterskolen lægger vi vægt på, at eleverne udvikler sig fagligt, socialt og personligt. Vi arbejder ud fra et kristent værdigrundlag, og det betyder, at vi lægger vægt på et godt samarbejde, respekt og omsorg.

Mariager Efterskole

På Mariager Efterskole har vi et tværfagligt undervisningsforløb, hvor alle fag bliver undervist på tværs af klasserne. Dette giver eleverne en større forståelse for de fag, de har, og de får mulighed for at se, hvordan fagene hænger sammen i den virkelige verden. I vores tværfaglige forløb har vi også fokus på at styrke elevernes sociale kompetencer. Vi lægger vægt på, at eleverne lærer at samarbejde, lytte til hinanden og respektere hinandens meninger. Dette styrker elevernes evne til at være en del af et fællesskab, og det er en af grundstenene i vores værdigrundlag. På Mariager Efterskole lægger vi også vægt på, at eleverne får mulighed for at udvikle sig personligt. Vi har derfor en række forskellige aktiviteter, som eleverne kan vælge at deltage i. Dette kan være alt fra idræt og kreative aktiviteter til foredrag og udflugter. Mariager Efterskole er en efterskole med kristne værdier, og det betyder, at vi lægger vægt på et godt samarbejde, respekt og omsorg.

Hvilke fag tilbyder de?

På Mariager Efterskole har vi et bredt udvalg af fag, som eleverne kan vælge imellem. Derudover har vi, som noget unikt, et tværfagligt undervisningsforløb, hvor eleverne får mulighed for at se, hvordan fagene kan hænge sammen. I løbet af deres år på efterskolen har eleverne mulighed for at vælge mellem et bredt udvalg af fag. Vi har både fag som idræt, biologi, bibelhistorie og madkundskab. Vi tilbyder også valgfag, som er mindre fag, der kun varer et semester, så eleverne får mulighed for at prøve en række forskellige fag af.

Hvad er undervisningsforløbet?

På Mariager Efterskole har vi et tværfagligt undervisningsforløb, hvor eleverne får mulighed for at se, hvordan fagene kan hænge sammen i den virkelige verden. Vi har dette undervisningsforløb, fordi vi gerne vil give eleverne en større forståelse for de fag, de har. På den måde kan de se, hvordan de forskellige fag kan hænge sammen, og hvordan fagene kan bruges i virkeligheden.

Konklusion

Mariager Efterskole er en kristen efterskole i naturskønne omgivelser. På efterskolen lægger vi vægt på, at eleverne udvikler sig fagligt, socialt og personligt. Vi har et tværfagligt undervisningsforløb, hvor eleverne får mulighed for at se, hvordan fagene kan hænge sammen i den virkelige verden. Derudover lægger vi vægt på, at eleverne lærer at samarbejde, lytte til hinanden og respektere hinandens meninger.