Home / Blog / 4 veje til af finde billigt børnetøj

4 veje til af finde billigt børnetøj

Børn har det med at vokse meget igennem årene, hvilket har stor betydning for indkøbet af børnetøj. Som forælder kan det virke op ad bakke at løbende at skulle købe nyt børnetøj ind, kort tid efter at man allerede har købt ind. Selvom dette står på i mange år, svinger børns vækst med årene.

I de første par år, kan de godt vokse meget og dermed gå et par størrelser op, hvorimod senere hen stabiliseres det lidt. Ikke to børn er ens, da genetik og meget andet spiller ind, hvorfor der kan være forskellige udsving, i hvor meget de vokser.

Vedligehold og opdater garderoben

For at være trit med dine børn udvikling, kan det være meget strategisk, hvis ikke helt frem nødvendigt at shoppe, når der er udsalg. Et udsalg forekommer typisk under særlige højtider, men kan også være en særlig kampagne på baggrund af en ny kollektion. Mange forretninger og webshops har nemlig begrænset plads til, hvor meget tøj de har plads til, hvorfor de gerne vil sælge ud af deres nuværende for at få plads til det nye.

På baggrund af dette bliver mange udvalgte varer sat ned i pris, hvorfor det kan være meget gunstigt for dig at udnytte udsalg til din fordel. Det kan være meget fordelagtigt at købe større mængder børnetøj ind under udsalgskampagner.

Herudover kan det også give god mening at købe børnetøj løbende under de forskellige udsalg og højtider, da du på den måde kan slå dit køb op i mindre bidder og købe aktuelt tøj til dit barn. Herunder også tøj der måske ikke er behov for lige nu og her, men i den nærmeste fremtid.

Når det kommer til årstidsbaseret udsalg, hvor du kan finde billigt børnetøj, er følgende nogle af de mange muligheder:

  • Black Friday
  • Januarudsalg
  • Sommerudsalg
  • Forårsudsalg
  • Forretningens fødselsdag (svinger fra sted til sted)

Andre steder med muligheder

For at forbedre din chancer på at gøre et kup, kan det være gavnligt at holde øje med både fysiske og digitale forretninger. Tidligere nævnte liste dækker typisk begge to.

Herudover kan du også være heldig at gøre et kup på outlets og børnetøjsmesser, da de også kan have nedsatte priser på udvalgte varer. I modsætning til forretninger, forekommer disse ikke særligt ofte, men måske en eller et par gange om året, hvorfor det kan være det hele værd at slå til, når de endeligt er der.

Husk kvalitet over kvantitet

Som det sidste i din jagt, kan det anbefales at du tilspidser din søgen til at være fokuseret på kvalitetsmærker. Det er typisk mærker der er kendt for deres gode komfort, GOTS-certificering, økologi, miljømærkninger og lignende. Fordelene ved disse typer tøj, er at dit tager højde for dit barns sundhed og kan være mere holdbare end billigkvalitets tøj.