Home / Blog / Hunde til børnefamilien

Hunde til børnefamilien

Der findes mange hunderacer og det er ikke altid til at finde ud af, hvilken hund man skal vælge til sin familie. Her er nogle bud på gode familiehunde, som er herlige på hver sin måde og børnevenlige:

Labrador Retriever

Labradoren er en herlig, sød og venlig hunderace. De er meget udadvendte, tålmodige og elsker at lege og bruge tid sammen med børn. En Labrador er hverken aggressiv eller nervøs. Hvis du derfor ønsker dig en Labrador, kan det altid anbefales til børnefamilien.

 

 

Golden Retriever

En Golden Retriever er lige som Labradoren en yderst populær familiehund. De er rolige, selvstændige, tålmodige og ikke mindst intelligente. De er meget legesyge hele livet og er vilde med selskab. Hvis du tit har familie og venner på besøg, vil det altså ikke stresse en Golden Retriever.

 

Boxer

En Boxer er trods sit navn en rigtig rolig og afslappende hund, som elsker at lege. Boxere at utrolig lærenem og ukompliceret, derfor er det en dejlig familiehund. En Boxer er energisk og har et højt aktivitetsniveau.

 

Beagle

En Beagle er meget børnevenlig. Den er social, nysgerrig og ikke mindst charmerende. Så har du brug for en glad, opfindsom og sjov legekammerat til dine børn, kan en Beagle bestemt være præcis dette. Det eneste minus ved en Beagle, er dens aggressive adfærd over for andre hunderacer.

 

Collie

“Lassie” – behøver man næsten og sige mere. Vi kan næsten alle huske en vis Collie fra filmen, som virker til at være den perfekte ven og familiehund. Filmen er bestemt “baseret på rigtige hændelser”, når det kommer til hunderacens adfærd. Collien er loyal, elskværdig og har et stærkt beskyttelses instinkt.

 

 

Cavalier King Charles Spaniel

Legesyg, venlig og sød familiehund – det er lige præcis hvad en Cavalier King Charles Spaniel er. Børn elsker dem og de elsker også børn. Den er i sit rette element, når familien er samlet og den kan omgås en masse mennesker.

 

 

Engelsk Bulldog

Det er ikke alle, som mener at en Engelsk Bulldog er en familiehund, men dét er den i høj grad. En godmodig, venlig og rummelig hund, som ikke reagere på høje lyde og støj fra børnene.

 

Newfoundlænder

En stor, glad og kærlig bamse, som ikke kunne finde på at gøre en flue fortræd. En Newfoundlænder er en super familiehund. Det kræver dog lidt mere plads, end hvis man anskaffede sig en lille Cavalier King Charles Spaniel. De er kendt for at skabe særligt tætte bånd med børn.

 

Hvis du ikke ønsker en af de ovennævnte hunde, kan du finde alle hunderacer på Dyreportal.dk.