Home / Blog / Tandretning – bliv klar til de store oplevelser

Tandretning – bliv klar til de store oplevelser

I løbet af et helt liv vi de fleste opleve flere store mærkedage. Barnedåb, konfirmationer eller bryllupper er blot nogle af de begivenheder, som man ønsker at huske for evigt. Derfor vælger mange at få taget en masse billeder på disse store dage, så man altid kan se tilbage og mindes en meget betydningsfuld dag.

 

Ser du lige nu frem til én af disse store begivenheder, så er det selvfølgelig vigtigt, at du kan glæde dig helt ubekymret både til dagen og ikke mindst også til de mange billeder, som skal tages. For nogle kan det dog være en hindring at skulle smile stort, hvis de samtidig er kede af at have skæve eller ulige tænder. Kan du genkende dette, er tandretning måske værd at overveje.

 

Den nemme vej til det store smil

 

Hos 1Smile, som er en professionel tandklinik beliggende i både Aarhus og København, elsker de at få danskerne til at smile. De har derfor specialiseret sig i at hjælpe alle, både store og små, med at opnå drømmesmilet. Går du også og drømmer om et mere lige og stringent tandsæt til at smile med, kan du derfor med fordel kontakte 1Smile og høre mere om de mange muligheder for nem og effektiv tandretning.

 

Få rettet dine tænder nemt og diskret

 

Måske tror du lige nu, at tandretning kun kan udføres ved hjælp af de store togskinne-bøjler, som mange børn og unge går rundt med. Og måske har du ikke selv lyst til at skulle have sådan en bøjle på ubestemt tid. Det behøver du heller ikke.

 

Hos 1Smile foregår tandretning ved hjælp af fuldstændigt usynlige aligners, som er speciallavede til dit tandsæt. Du styrer selv, hvornår du tager dine aligners ind og ud og kan altså sagtens have dem på helt ubemærket – både på jobbet og i fritiden. Når du skal have dine aligners ud, for eksempel for at spise, har du af 1Smile fået udleveret en smart lille opbevaringsboks, som du kan have dem i så længe. Tandretning hos 1Smile er nemt, hurtigt og diskret.

 

Tandretning i løbet af nul komma fem

 

Ønsker du at være klar med drømmesmilet til en stor begivenhed, så skal du selvfølgelig være ud i god tid. Dog skal du ikke være bange for, at tandretning med aligners kommer til at tage flere år. Faktisk oplever de hos 1Smile, at en typisk tandretning kan være færdig i løbet af 6 til 12 måneder. Dermed kan du højst sandsynligt sagtens nå at få rettet dine tænder, også selvom din store dag kun er et års tid væk.

 

Hos 1Smile tager de altid et uforpligtende kig på dine tænder inden behandlingen starter, hvorefter de så kan vurdere, hvor længe du vil skulle gå med dine aligners. Der er altså ingen ubehagelige overraskelser undervejs. Kontakt dem i dag, og hør mere.