Home / Blog / Storbyferie for hele familien i Barcelona

Storbyferie for hele familien i Barcelona

Barcelona er en fantastisk by at besøge, og du vil helt sikkert ikke fortryde at rejse lige netop til lige netop dette sted i Spanien. Barcelona er det pulserende hjerte i den stolte provins Catalonien i Spanien. Barcelona er en af de mest populære byer til en storbyferie i Europa og en weekendfavorit for mange – også for familier.

 

Vi har udarbejdet en guide til dig, som skal på storbyferie i Barcelona med familien for første gang. Barcelona er helt fantastisk og unik, og byen skal simpelthen bare opleves, og der er noget at finde for enhver smag.

 

På dette tidspunkt skal du tage til Barcelona

 

Tag familien med til Barcelona og få en ferieoplevelse for livet. Barcelona kan besøges hele året rundt, hvor der selvfølgelig er varmest i sommermånederne, men Barcelona er også helt klart et besøg værd i løbet af efteråret, vinteren og foråret. Barcelona byder på det hele – hvad end man er til shopping eller strandferie, og det gør også destinationen yderst populær. Man kan flyve direkte til Barcelona fra Københavns Lufthavn, og rejsetiden er lige omkring to timer, så det er altså dejligt nemt og bekvemt at rejse til Barcelona, da man undgår lange flyvetider.

 

Dette skal du opleve i Barcelona

Barcelona byder på et hav af seværdigheder, og der er nok at give sig til, hvis man ønsker at besøge Barcelona. Modernista-arkitekten Antoni Gaudí er en umulig kunstner at komme udenom, når du besøger Barcelona. Man kan i hvert fald godt sige at Gaudí i den grad har fået sat sig eget præg på byen.

 

Det gode ved Barcelona er at der er let at finde rundt i Barcelona, og man kan få rigtig mange gode kilometer i benene, da byen er rigtig god at opleve til fods. Fra det store torv Plaça de Catalunya udgår to hovedgader, paradegaden Passeig de Gràcia fører nordpå til Barcelonas finere og dyrere kvarter i bydelen Eixample.

 

Promenadestrøget som bliver kaldt La Rambla – eller ramblaen om man vil, går fra Placa de Catalunya sydpå mod havnen. Her under platantræerne blandes udecafeer med markedsboder der sælger fodboldtrøjer. På byens turiststrøg nummer et myldrer det med kunstnere, blomsterhandlere og gadeartister.

 

Fra La Rambla kan du gå eller tage metroen til La Barceloneta, en hel kilometer sandstrand omkranset af restauranter og barer, men det er også muligt at gå derud, hvis man er mere til det.

 

Barcelona er altså en by for alle, og byen skal simpelthen bare opleves. Så når du kigger på, hvor din næste storbyferie skal gå hen, så bør du helt klart overveje, om Barcelona ikke kunne være en mulighed. For her venter der et hav af oplevelser for hele familien.