Home / Blog / I må ikke gå på kompromis med jeres bryllupsfest

I må ikke gå på kompromis med jeres bryllupsfest

Jeres bryllupsdag og bryllupsfest er måske den vigtigste dag i jeres liv. Derfor må I aldrig gå på kompromis.

Romantikken skal huskes

Det allervigtigste ved et bryllup er at huske romantikken. Uden romantik er det bare ikke som et bryllup skal være. Romantikken skal være mellem jer der skal giftes, men det er mindst lige så vigtigt, at den er i omgivelserne og i dekoreringen af jeres lokaler.

 

Invitationer og bordplan

Uden gæster ingen fest. I skal da have jeres nærmeste, og måske ovenikøbet endnu flere, med til jeres bryllup. De skal selvfølgelig inviteres rigtig god tid. Husk at få sendt invitationerne senest to måneder før bryllupsfesten. Og så skal jeres gæster placeres til festen. At få lavet en god bordplan er ekstrem vigtigt. For skal den rette stemning rammes, skal de rette mennesker sætte sammen. I skal gennemtænke bordplanen i alle mulige detaljer. Ingen må føle sig overset eller placeret et forkert sted. Og så skal der naturligvis laves bordkort.

Det formelle

Der er også nogle formelle ting, der skal være på plads inden et bryllup i Danmark. Først og fremmest skal der bestilles tid i kirken eller på rådhuset, og der skal være styr på hvem, der skal vie jer. Men dernæst er det vigtigt at  ægtepagten indsendes via borger.dk, og skal der være særeje, skal dette ordnes med hjælp fra en advokat.

Kage, kjole og vielsesringe

Essentielt ved et bryllup er kvindens kjole og så bryllupskagen. Kvinden skal være smuk og kagen lækker. Eller omvendt. Kjolen skal naturligvis syes i god tid, prøves og måske rettes til. Kagen kan man evt. komme frem til, hvordan skal se ud via en dialog med en konditor. Endnu en essentiel ting til at få den rette bryllupsfest er at få styr på vielsesringene. De skal selvfølgelig bestilles og størrelserne skal være de rette.

 

Mere at huske

Selvfølgelig er der rigtigt mange andre ting I skal huske, inden i kan holde jeres bryllupsfest. Blandt andet skal der jo udpeges en toastmaster, måske skal  øve jer på brudevalsen, der skal være styr på musikken til dagen, måske skal der laves en ønskeliste, der skal tages bryllupsbilleder, menuen skal sammensættes og en kok eller lignende skal hyres. Menuen skal måske trykkes og planeres på bordene, der skal væres styr på drikkevarer, måske skal i udveksle morgengaver og så er det også en god ide med en gæstebog, så I kan bevare minderne fra dagen p en fysisk måde også.

 

Bryllupsrejse

Rigtig mange afslutter bryllupsfesten med at tage på bryllupsrejse. Hvis det er planen, skal rejsen selvfølgelig planlægges i alle detaljer så I virkelig kan huske den for evigt. Når der er styr på planlægningen skal I blot nyde dagen, da den forhåbentlig kører optimalt.