Home / Blog / Hvordan kan man rengøre sin bil bedst muligt? Tip til rengøring af bil

Hvordan kan man rengøre sin bil bedst muligt? Tip til rengøring af bil

Når det kommer til indvendig rengøring af bil, så kender de fleste de grundlæggende tricks, og man kan drage meget viden over fra generel rengøring af hus, eller hvad man nu ellers bruger sin tid på at rengøre. Her har man meget erfaring, fordi det er en pligt, som man skal overholde at tage sig af, og det har gjort at man med tiden har brugt meget tid på at løse problemet.

Rengøring i sit essentielle handler om at fjerne bakterierne der sidder omkring de genstande som man vil rengøre. Lader man bakterierne vokse og multiplere, så løber man nemlig en risiko. Det er ikke sikkert, at ens immunforsvar kan forsvare de mange bakterier, og det kan være at der har sat sig en bakterie, som man ikke kan forsvare sig selv i mod med sit immunsystem. Af denne årsag, er det vigtigt at huske at rengøre sine genstande, og ens bil er på præcis samme måde.

En anden årsag, er at fjerne snavs der sidder på disse genstande, primært fordi det er ulækkert at kigge på.

Forskere har for længe siden fundet ud af at en god måde at fjerne bakterier, på er ved at benytte sig af varmt sæbevand. Det varme sæbevand består af både sæbevand og varmt vand, og de har begge gode effekter på bakterier, og for den sags skyld også snavs.

Hvordan virker sæbe? Og hvorfor er det en god løsning til at rengøre med?

En af måderne sæben virker på er ved at den er en fedtsyre.

 

Der findes mange forskellige typer af sæber. Der findes håndsæbe. Køkken sæbe osv.  Der er altså tilpasset alt efter hvad det er man skal bruge dem til, og så er de blevet mere effektive til dette.

Alle virksomheder der tilbyder gør brug af sæbe. Fx. alle bilvask forhandlere. Et eksempel på dette er hos www.bilvask.steamrex.com. Her gøres der brug af sæbe, men hvorfor er sæbe så effektivt et middel til rengøring af biler,  frem for andet?

 

 

Sæbe har 2 vigtige fordele, som gør dem effektive til rengøring af bil, generelle bilvaske, og rengøring af huset.
Den første er deres evne til at binde sig til bakterier, olie, og snavs. Specielt olie, er utrolig svært at fjerne med vand. Men alene dette er ikke nok til at gøre sæbe så effektivt som det er i dag.

Fordi sæbe består af både en base og en syre, så binder sæben sig også til vandet, og når man så skyller sæben af hænderne, så får man fjernet sæben.

 

Fordi det fungerer på denne måde er sæben så effektiv som vi kender den i dag.