Home / Blog / Familien med på tur

Familien med på tur

Når du vil tage familien med på tur, så er det en god idé at pakke på en smartere måde end du måske normalt gør. Hele tanken bag det, man kalder, smart packing, er det at pakke fornuftigt og klogt og i rigtig god tid, inden man tager afsted. Man kan gøre det til en slags hobby at være god til at pakke, så man har de helt nødvendige ting med. Som mand kan du fx huske at tage din safety razor med på tur. Det er nemlig rart at kunne fremstå frisk og velsoigneret, når man er ude i verden, hvad end man er på tur ude i det blå på camping eller på luksus hotel ferie. 

Udflugter

Mange udflugter kan gå galt, hvis man har pakket forkert. Det sander man netop, når man ikke har gjort sig umage med at pakke. En kuffert er ikke bare en kuffert; det er en mulighed. Der er mulighed for at indrette det rum inde i den på en intelligent måde, og det kan anskues som en opgave eller som en leg.

Køreture

Ingen gider køre i en overlæsset bil. Derfor er det en virkelig god idé at pakke smart og fornuftigt i god tid, før man tager afsted. Skal du fx tage din familie med på tur i bilen til Harzen eller Italien, så er det virkelig rart ikke at have alt for meget med. Den glade rejsende har gjort det at pakke sin kuffert eller taske til en opgave, man tager seriøst, fordi det slet og ret gør turen bedre for alle implicerede.

En køretur til udlandet

Når du kører til udlandet, kræver din pakning noget mere, da du her ofte er afsted i en uge eller mere. Ergo skal du have flere ting med. Det indeholder også hygiejneprodukter såsom safety razors, menstruationsbind, shampoo bar og balsam bar, og derudover tøj og det obligatoriske såsom piller og pas. Så skal det nok gå det hele, men lad endelig være med at pakke i sidste øjeblik; du vil bare komme til at fortryde det, fordi du vil få alt for meget med. Jo smartere, du pakker til en tur, jo gladere bliver du på turen, og jo mere succesfuld bliver din tur. Så gør endelig dig selv den tjeneste at tænke dig godt om, før du pakker, og betragt det som en yderst vigtig ting. Hvis det lykkedes, så kan man faktisk godt have det ret sjovt med at pakke på en smart måde.

Familiebesøg

Skal du på familiebesøg og måske overnatte nogle nætter hos din familie, så er det også rart at have pakket let og smart. Du vil takke dig selv, men din familie vil også takke dig, for dit tøj og dine ting kommer ikke til at ligge og flyde ud over det hele i gæsteværelset, men kan være i den pænt pakkede kuffert.