Home / Blog / 3 gode råd, inden du får hund som børnefamilie

3 gode råd, inden du får hund som børnefamilie

3 gode råd, inden du får hund som børnefamilie

Mange har oplevet at deres børn gerne vil have en hund. Og som forældre vil man gerne give sine børn alt, men man er også nødt til at tænke på hvad der er mest ansvarligt. En vovse er et stort arbejde, den kræver tid, men den kan også give mange gode minder og glæder til familien. Men det dog vigtigt at vide man går ind til inden man skaffer sig en vaps, så er er tre gode råd til dig inden du anskaffer dig hund som børnefamilie.

Overvej udgifterne

Med en glæde som en vovse, kommer der også udgifter. Du skal huske og tænke om der er råd til at bringe en hund ind i familien. Kan du betale for dyrelæge regninger, hvis det bliver nødvendigt? Er der råd til at betale for hundemad? Kan du sørge for at vovsen får det legetøj, som der er brug for? Hundeseng? Mad og vandskåle? Kan du betale for hundetræning? Dette er vigtigt at overveje alt dette, da de er nødvendige for at din vovse får et godt, langt og lykkeligt liv.

Husk at tænke på hundens behov

Inden du anskaffer dig en hund, er det vigtigt at du også kan møde boxe til din hund. Uanset hvilken slags race du ønsker, så følger der nogle behov med, og de skal mødes, ellers ender du med en trist vovse. Der er fysiske behov, sociale behov, sikkerhedsbehov, præsentationsbehov og selvrealiserings behov. Dette inkluderer mad, drikke og søvn, men også at give vapsen et trygt og sikkert hjem, hvor den får masser af samvær og kærlighed. Den får anerkendelse, mulighed for at afprøve grænser, den får mulighed for at lære og udfordre sig selv mentalt og fysisk. Alt dette skal kunne mødes får et godt og glad hjem for vovsen.

Find den rigtige hunderace til din familie

Der er mange forskellige racer ude i verdenen, nogle som egner sig til børnefamilier og nogle som ikke gør. Så inden du får fat i en hund, er det vigtigt at du undersøger, de forskellige racer, find de hunde som trives godt i en familie. Det skal være en blid og toldmodig vovse. De mest almindelige børnefamiliehunderacer er selvfølgelig Golden Retrieveren. Newfoundlænderen er også en venlige vaps, men den er dog også stor. Cocker Spanielen er også en god familie hund. Det er muligt at finde en vovse som passer i din familie, uanset hvad størrelse du leder efter.