Home / Blog / Aktiviteter for både store og små til Åbent Hus

Aktiviteter for både store og små til Åbent Hus

Byggecentrum er Danmarks største byggeudstilling, og har dybe rødder i byggeriet. Byggecentrum deler matrikel med HUSET Middelfart, der er et konferencecenter, der blev etableret i 1968. HUSET er arkitekttegnet af arkitekt Kjeld Kjeldsen og har derfor dybe rødder i byggeriet.

Byggecentrum er som sagt Danmarks største byggeudstilling og råder over et areal på 28.000kvm, der dækker over både en indendørs- og udendørsudstilling. I den indendørsudstilling finder du masser af veletablerede brands, men også små, innovative brands – og der er med garanti noget, som du leder efter. Byggeudstillingen dækker over både køkken, bad og en masse andet interiør til boligen. I den udendørs udstilling finder du et væld af udstillede fritidshuse, pavilloner, drivhuse og orangerier.

Åbent Hus 2022 – et brag af en dag i boligens tegn

Åbent Hus er for dig, der søger inspiration og faglig viden, inden du går i gang med dit næste bygge- eller renoveringsprojekt. Det er også for dig, der måske overvejer at bygge et nyt sommerhus, eller måske mangler du blot inspiration til indretningen af din nye bolig. Uanset hvad, så er der god mulighed for at få inspiration og rådgivning i Byggecentrum til Åbent Hus.

Til Åbent Hus er byggeudstillingen åben, og der er en masse happenings og konkurrencer til alle dem, der vælger at besøge byggeudstillingen. Vi har blandt andet:

  • Bemandede stande med rådgivere og konsulenter
  • Spændende inspirationsoplæg fra fageksperter
  • Masser af happenings og konkurrencer
  • Bålmad
  • Slik og is til alle børnene

Inspirerende oplæg fra eksperter

Til Åbent Hus får vi besøg af 3 fageksperter, der holder oplæg. Vi får besøg af Bedre Bad – Bedre Energi, der holder oplæg om hvordan du kan spare på varmeregnskabet i din bolig. Vi får også besøg af arkitekt Katrine Sølvsten, der holder oplæg om hvad du kan gøre, for at sikre funktionelle og æstetiske løsninger, der holder i mange år i dit private boligbyggeri. Til sidst får vi også besøg af Energistyrelsen, der holder oplæg om hvordan du kan spare på dit energiforbrug.

Konkurrencer og happenings

Til Åbent Hus er der masser af konkurrencer og happenings på standene. For børnene er der en tegnekonkurrence, hvor de små har mulighed for at vinde et gavekort på 500kr til LEGO. For de voksne er der konkurrence, hvor man kan vinde en smuk stol fra FDB Møbler Middelfart.

Derudover er der grillpølser, øl og saft samt sensommerhygge og mad over bål. Der er også gratis slikposer og is til alle børn, der besøger os til Åbent Hus. Hvis du er en af de første 50 besøgende, så er du også heldig at få gratis juice og en gratis croissant til morgenmaden.

Åbent Hus i Byggecentrum foregår d. 10. september 2022 fra kl. 10-17 i Byggecentrum i Middelfart. Kom forbi og bliv inspireret til dit næste boligprojekt!